Home Jaco & Marije in Ghana

Nieuwsbrief

Wij zullen maandelijks een nieuwsbrief maken over ons werk in Ghana.

Deze nieuwsbrief zal op deze pagina worden getoond. Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen per e-mail, schrijf je dan onderaan de pagina in.

Nieuwsbrief #7

6 augustus 2020

Allereerst hebben wij bijzonder nieuws! Wij verwachten een kindje in januari 2021! Marije is nu (1 aug) 15 weken zwanger. We zijn erg dankbaar en blij voor dit kleine wonder en genieten erg van dit mooie nieuws.

Nieuwsbrief #6

3 mei 2020

Onze zesde nieuwsbrief, dit keer geschreven vanuit Nederland. Wat kan er veel gebeuren in een aantal weken. In deze nieuwsbrief zullen wij vertellen over ons plotselinge vertrek uit Ghana en hoe wij de tijd nu in Nederland beleven.

Nieuwsbrief #5

24 maart 2020

We hebben eindelijk de tijd gevonden om weer een nieuwsbrief te schrijven. We zijn erg druk geweest de afgelopen tijd en daarom was deze nieuwsbrief vertraagd. In deze nieuwsbrief zullen we vertellen waar we zo druk mee zijn geweest. Het zijn onzekere tijden hier, maar dat geldt voor de hele wereld. We hopen en bidden dat jullie allemaal gezond zijn en mogen blijven en dat het coronavirus snel bestreden kan worden.